Block - ABC Reklam

Go to content

Main menu:

Trycksaker
Block är arbetsmaterial Med din design blir du till och med till en tillfällig och verkningsfull reklambärare och passar därför perfekt som kundpresent eller reklammaterial vid evenemang.


Det professionella arbetsmedlet och originell reklampresent: Med våra högvärdiga och individuellt tillverkade spiralblock uppträder du seriöst vid kundsamtal och förmedlar professionalitet vid seminarier och möten.


KOM-IHÅG-LAPPAR
Som anteckningslapp, att-göra-listor och minnesstöd är självhäftande kom-ihåg-lappar välkomna reklampresenter på mässor, möten och på andra evenemang. Försedd med firmalogotypen, passar de även för utrustning i affärs- och försäljningslokaler i Corporate Design. Tillsammans med kulspetspennor, block och brevpapper bildar självhäftande kom-ihåg-lappar basen för en individuell affärsutrustning. Vi rekommenderar ett extra softcover: Det skyddar den gummerade etiketten, ger det hela en förstklassig exklusiv karraktär och ger dig ännu mera plats för din reklam.

SKRIVBORDSUNDERLÄGG
Gör reklam så, att du inte kan förbises! Med ett underlägg med ditt logo och med dina kontaktuppgifter är du alltid närvarande hos dina partners - och exakt där viktiga beslut görs - vid skrivbordet.


SJÄLVKOPIERANDE PAPPER


 
Copyright 2015. Mexim Media
Back to content | Back to main menu